MAGSJUKA FOR THE FIRST TIME IN MY LIFE!!

MAGSJUKA FOR THE FIRST TIME IN MY LIFE!!

Råkade ut för magsjukan i torsdag, ja första gången i mitt liv och det har varit en mardröm när man inte kan spy efter jag gjorde gbp operationen. Har haft så ont i hela kroppen. Särskilt ryggen, hela jävla ryggen. Båda korsryggen och bröstryggen, i bröstryggen är ändå smärtan mest obehaglig. Värsta värken, även i ljumskarna, benen och nacken.

Men nu mår jag bara smått illa och har inte ulkat mer.. har varit till och med på en promenad idag och tagit lite kort =)

Först innan jag ens hinner ut, medan älsklingen tar på sig, hinner jag med några ego-kort.. hihi...

Så går vi in på Candela och kikar litegrann, då får älsklingen hålla stavarna medans jag tar på mig några vantar och passar på å fota, snyggingen.

Det är en underbar dag, solsken och en älslingsförlovad Hunny Bunny. Jag mår så bra. Jag är så lycklig. Jag älskar dig så jättemassa mycket, du är mitt allt, mitt liv. Puss!!

Vi går längs Tidanån.

Å så ber jag Bunny om ifall han kan ta ett kort på mig.. hihi..

Detta blev älsklingens bästa "boj" kort, tycker jag..

Så vandrade vi förbi ankdammen, just för att få några bilder på de söta varelserna.

Å så är detta min mobiltelefon...

Å när jag kom hem var jag hungrig så fixade räkröra.. dock så mådde jag illa när jag åt.. suck..

Iaf.. så ikväll då? Då ska vi äta kycklingtacos, hur mycket jag lär få i mig då? Brorsan kommer hit, han ska sova över här! Vi ska se filmen "Låt den rätte komma in".. hoppas den är bra. Älskar svenska filmer, sen så vill jag se "Män som hatar kvinnor" på bio. Annars så ska jag ta det lugnt och dricka massa loka med Smultronsmak. Mums, jag är ju Daniels älsklingsförlovade Smultronduva, därför jag kanske gillar den smaken bäst.. hihi..

Ha en underbar fortsättning på helgen.

/Katja.

 

#1 - - Anonym:

hej , lust att bli min bloggvänn?

Vi kan ju adda varandra på bloglovin?Kram"

#2 - - susanne:

Tjihooooo..jag har haft en pressad tid..Men nu har jag tagit del av din utmaning..La in den prexis..VA kul..Tack ska du ha..Det va riktigt roligt!

/Susanne!

#3 - - Anonym:

Hejsan hur är läget, de är inte bra att du har magsjuka men grattis att du fick gastricbyoperation du lär nog gå ner väldigt mycket.