Ojdå.. STOOOOOR Rottweiler..

Jahapp, försov mig idag, vaknade 11,30, sov sjukt bra, beror nog på joggrundan och att jag tränar regelbundet nu.. 
Det mår min kropp bra utav. Skulle ha cyklat till mamma, men vaknade med värsta munsårs - värken, vill inte cykla i blåsten, vinden då.. eller i solen.. Så då skulle jag ta bussen, men alla klockor går la fel i huset, missade den.. Såg den, vinkade.. men idiot - chaufförn tittade väl inte.. i backspegel, jag sprang.. några meter liksom missade jag med kan man säga.. 

Så då skjutsade älsklingen iväg mig till Skövde, där jag åkte med min bror till Binneberg, där mamma och hennes sambo bor.. Innan dess var vi på Coop, skulle köpa morsdag tårta, dom hade bara Frödinge frysta tårtor, men så fick det bli.. sen mammas "morsdagpresenter" bidde foppatofflor med blommor på.. så kort och ett nattlinne där det stod "Världens Bästa Mamma" på...

Borta i Binneberg spelade vi en poker som jag vann, en chicago som mamma vann och en gurka som.. brorsan tror jag vann och en gurka som.. någon annan vann.. Mor bjöd på räkmackor med.. mumma..






 

Ja sen så när vi satte ute och spelade kort så kom en STOOOOOOOOOOOR Rottweiler och kutar emot oss, den var lös.. alla får hysterik.. jag är sjukt lugn, alla bara spriiiiing.. Men jag springer då.. fan tänkte jag.. lös hund borde inte vara farlig.. Så iaf inne i stugan så låser mamma och alla skriker och gapar.. Jag säger.. vi öppnar dörren och säger sitt.. :) Haha.. men.. ja i fall den lyssnar borde den vara snäll! Logiskt? Nja.. kanske inte! Men hursom, den sätter sig. Sen kommer älsklingen, med bilen, från Karlsborg då. Och jag ringer och säger det finns en lös hund ute, så öppna fönstret bara och kliv ut om den är snäll bara.. Och han säger han kan hantera den om den är aggressiv. Men bjässen visar sig vara en riktig snäll hund som sedan visade sig rymt från "gropen".. Så kom husse och hämtade vovven sen..



Här i trädet hamnade mamma och Mattis katt Nilsson efter att ha blivit i väg jagad av Vovven.. som var 3,5 år och gillade katter tydligen.. hihi.. men ville väl bara busa.. haha.. Ja, hur som så.. förstod vi inte vars Nisse tog vägen.. men..


/Katja
1 - Emma:

skriven

jobbigt me bussförare som inte stannar :O

men verkar vara fullt upp hela dagen :D

då blir de en lugn käll nu ?

2 Erika Drake af Hagelsrum:

skriven

Ja :)Man behöver ju inte vara lika snabb som jag, haha. Jätte fina bilder!

3 Cajsa:

skriven

superfin vovvis ju! ^^ han är inget att vara rädd för.^^ hehe.. :P men vi är ganska vana vid att det kommer en hund springandes som rymmer för att komma till vår vovve..^^

4 kittymon:

skriven

Vilken mysigt dag du ser ut och ha haft.

Själv njöt jag av värmen nere vid badet. har inte firat nån morsdag men min son behöver inte och min mamma firar jag inte.



Hoppas allt känns lite bättre.



Kram

5 Johanna:

skriven

ja det är drygt med rastlöshet! =)

6 Malin:

skriven

Vilken otur du hade med bussen där, sådant är så typiskt. Ibland går det, men oftast inte. Har jag slutat åka buss. Egentligen vill jag göra det, för miljöns skull men alla busschaufförer kör som sådana idioter att jag vågar helt enkelt inte. Ska jag bli ihjälkörd vill jag själv sitta bakom ratten och ha någon som när kontrolll.



Romerskt bad är bra för blodcirkulationen och immunförsvaret, såvida man inte har hjärtfel

7 Johanna:

skriven

Ja, jag har de som nr2 nu fats lite kortare i luggen då jag klippte av den haha... :) så jag får spara lite till



haha jag hade skitit på mig- är livrädd för hundar haha

8 FRIDA HJÄRTA KEVIN:

skriven

Jag hade verkligen dött, jag är så sjukt rädd för hundar haha.



sv; Min dag har varit jätte bra, har solat hela dagen i värmen :D

9 - Emma:

skriven

jaa de va rätt gott (: Men fan vilket klydd, fel flera gånger, amatör ! haha. jag tog lilla menyn me cheesburgare (:

Gillar du donkan ? (:

aah oekj :D

10 Cajsa:

skriven

jo, det är så sant så! :P

11 Johanna:

skriven

ja det håller jag med om att det är... uscha... jag får kalla kårar haha ....blää =)



jag har en stjärna på armen =)

12 Debbie:

skriven

Oh, jag åt en likadan jordgubbstårta idag :D smarr!

13 Regina:

skriven

vad söt hunden var:) du och din kille är jättesöta tillsammans.

14 Malin-Hockeyfruga:

skriven

hehe härligt! men stackars katten som blev vettskrämd hihi! åh vill ha en rottis, så himla fina! nä blev inget grillat..efter jobbet åkte ja till borås :) och käka middag hos syrran ;P hihi

15 marie:

skriven

Nämen stackars kissen :)

16 Pia:

skriven

Haga i Götebirg var vi i! =)

Japps Rex är en rottis och han är STOR för att vara en. 71cm i mankhöjd hanar får egentligen bara bli 69 lr 69 så han e big one och väger 55.5kg.. Så njae, en knä hund vet ja sjuttan om han är! =)

17 sanna:

skriven

Åh vad goda räkmackorna ser ut. :-)



Hur är det med dig idag då?

Här känns allt lite svart.

Vet inte om jag ska börja med morfinplåstren.

Vad tycker du?



Kram

Kommentera här: