Snart har jag varit hemma i ett dygn...

Jag är trots operationen hyfsat pigg men ändå seg...
 
Operationen den gick bra, den blev lyckad... De valde att bara att operera på höger sida denna gången där de tog bort båda bisköldkörtlarna varav den ena var sjukt mycket förstorad. Under operationen, så tas redan då kalkprover/värden och då kunde man redan då se att värderna var på väg neråt. Så jag hoppas innerligt att detta är det dom bidragit till mitt mående! Men kroppen behöver tid att läka och vila så får vi se om tröttheten vänder. Blir det lättare att koncentrera sig, kommer jag att komma ihåg saker bättre, kommer värken i kroppen att försvinna, blir det lättare att gå i trapporna o.s.v.
 
Och i och med att de endast opererade på höger sida, så betyder det att när jag mår så här igen och kalkvärdet går upp är det dags att operera på vänster sida. Detta är en biverkning utav medicinen Lithionit, Litium som jag tar för min sjukdom, Bipolär Sjukdom typ 1!
 
Varför fortsätter jag då att äta denna medicin? Det skulle jag kunna skriva om i ett annat inlägg om intresse finns!? Har redan skrivit lite summerat om det.
 
Nej, ögonen går faktiskt i kors nu, men önskar er en fin onsdag!
 
 
 
Kram, Tarja.

Kommentera här: