Försäkringskassan..

Kommentera ENDAST det som härrör ämnet TACK!
Blir ju så irriterad hur dom håller på?
Läs mer HÄR om vad jag menar..
Nästa år förlorar 50 000 sjukskrivna sin ersättning, på vilken grund? Att försäkringskassan måste spara pengar? Dom som är sjuka, som knaprar piller för att ens orka med vardagen? Blir bara så arg.. Men hallå?? Ska man arbeta med morfinpreparat i kroppen? Hur smart tänkte är det av Försäkringskassan?
Ska man arbeta med smärta/sjukdom som kan förvärras? Om det gör det, ska man stämma Försäkringskassan då? För de har ju inte i fråga ens träffat den sjukskrivne personligen - när de bestlutat att hon/han är frisk nog för att arbeta..
Det nya tuffa Sverige slår urskillningslöst. Alla kan drabbas.
Vad tycker ni?

Fjärde sprutan idag!

Gonal - F
I fredags tog jag första Gonal F sprutan och då hade jag dosen 112,5 IE, idag sänks dosen till 75 IE och jag har tagit ett Östradiolprov i morse, som jag ska hämta innan lunch och skicka iväg till SU..
Sprutorna känna absolut ingenting alls att ta och jag har inga biverkningar ännu heller å hoppas inte få några.. har haft så otroligt jobbig huvudvärk de senaste dagarna, men de har ju varit mkt..
(Ja, jag har en slapp mage, med massor av hud, men jag har ju gått ner en hel del kilon, 90 kilo så det förklarar det mesta, så respekt tack...)

Vardagsrummet..

Jag gillar när det är myyysigt.. inte för stelt men inte för möe grejer runt omkring heller.. då ser det ju bara stökigt ut med "skit" ÖVERALLT..

I Detta Inlägg, Frågestund om ett Ämne:
Kan ni fråga VAD NI VILL om operationen jag har gjort... en Gastric Bypass Operation även så kallad magsäcksoperation. Läs mer HÄR om ni vill..
RSS 2.0