Det här med bloggandet..

Jag funderade på att lägga ner det, men ett tag sen var det mitt alster.. Egentligen har inte situationen i mitt förändrats.. Vi har i och för sig sämre och segare internet och det tar en evighet att komma in på vissa bloggar som har mkt bilder m.m. eller ganska krävande grafik kan man säga.. Det är jättetråkigt!!

Magen växer och jag går in i vecka 34 i morgon :O)

Ny bild:


Sitta i soffanbild :O)En äldre bild nedanför..Jag ÄR stolt över bebismagen :O)

Lilla bebis bus...

Gillar mammas revben något så enormt.. Trycka upp emot dom.. vilken fix idé ;O) Gör verkligen smärtsamt ont, tårar rinner o Alvedon intas.. Sovandet tar ju stryk tyvärr.. men så är det.. Ligger jag på sidan, så den sidan som är mot madrassen gör ont o värker i massor, på både fram och baksida, ligger jag på rygg så har jag svårt att andas..

Såhär låg bebis just precis..Mötet hos läkaren på mvc gick bra och jag kommer till 99% slippa kejsarsnitt, det känns bra hihi.. men dom skulle ändå beställa in röntgenplåtar.. Sen prata med narkosen på förlossningen då det kan vara trixigt att ge ryggmärgsbedövning när man har diskbråck..

Godmat, curryris och currykotlett med lite currysås hehe.. gottigt..Finaste älskade goooa Whiskas..Mysigt att gosa och kela med Whiskas, Siri är också en riiiiiktigt goding.. Älskar mina fina kissekottar så, ska bli så kul att se om dom gosar bebis sen.. Aggressiv vet jag att dom inte kommer vara, har aldrig visat sådana tendenser mot något barn!!!

Vecka 31 (tisdag) dess planer..

Har ingen kurs denna veckan, men jag ska ringa på några arbetsplatser som intresserar mig, så får jag hoppas få lite tider för att intervjua dem på :O)

Måndag:
Läkaren på MVC, disskutera smärtproblematik och förlossning. Eventuellt tul (tillväxtultraljud) m.m.

Tisdag: Det kommer en represetant från Trygg Hansa och ska prata med oss om våra försäkringar..

Onsdag: Förvård, besök hos barnmorskan..

Torsdag: Föräldragruppen startar..

Kära hjärtanes, en tös som kommer vara utslagen i helgen hehe..

Var hos Jessica och Johan och hälsade på idag och deras goa son Melvin.. var där på förmiddagsfika :O) Känns skönt att vara hemma "i tid" då jag är så trött o helt slut på eftermiddagar/kvällar..

Ha en toppenmysig vecka allihop!!!
RSS 2.0