HELGENS BLOGG!!! RÖSTA!

HELGENS BLOGG - SÅ LÄNKA - Och RÖSTA FÖR FULLT
RÖSTA I DETTA INLÄGGET!
(Skrev att jag skulle dra vinnaren på söndag, men ni får en extra dag på er så ni kan skrapa ihop extra många röster, så Måndag 22,00 räknar jag ihop rösterna!!)
1. http://miccisd.blogg.se/
2. http://prinzessiin.blogg.se/
3. http://josefinesoderberg.blogg.se/
4. http://angellicious.blogg.se/
5. http://binaackeby.blogg.se/
6. http://jjbberggrens.blogg.se/
7. http://musicrecord.blogg.se/
8. http://jaso.blogg.se/
9. http://linaishav.blogg.se
10. http://emmabeata.blogg.se
11. http://nadjaslivliga.blogg.se
12. http://carolinefrank.blogg.se
13. http://dianachaaya.blogg.se/
14. http://bc-svensk.blogspot.com/
15. http://joonnaak.blogg.se/
16. http://lovisanordlund.blogg.se/
17. http://schniii.blogg.se/
18. http://carlroberts.se/
19. http://tsundin.blogg.se
20. http://qes.blogg.se/
21. http://lovisanordlund.blogg.se/
22. http://thesimplegirl.blogg.se/
23. http://mjaopuzikat.blogg.se/
24. http://lenakarlsen.blogg.se/
Meningen var jag skulle skriva ner dem på papper sen dra lott, men händer klarar inte det tunga..
Så jag satt på övervåningen på datorn, då bad jag älsklingen skrika upp fem nummer å dessa blev det som går vidare till helgens blogg..
Nummer: 3, 7 , 13, 14 och 21...
3. http://josefinesoderberg.blogg.se/
7. http://musicrecord.blogg.se/
13. http://dianachaaya.blogg.se/
14. http://bc-svensk.blogspot.com/

21. http://lovisanordlund.blogg.se/
Önskar er ett stort lycka till nu...

Orkar inte skriva öht egentligen..

Har så ont i handlederna och fingrarna.. 
♦ Tog sex rör blod idag..
♦ Ska på mr för handleder..
Utesluta mr, men moster har det och fick det när hon var 25 och blev sämre & sämre efter graviditet. Min morfar har det, dock inte diagnostiserat, men jag vet han har det. Mamma och mormor har knäartros.
Hur som.. så.. har jag Reumatoid Artrit så fan i helvete..
Älsklingen frågade mig vad är viktigast, jobb eller barn?
Nej, gör ont..
Imorgon åker vi på semester, måste lotta fram Helgens Blogg ikväll som ni får rösta på.. 
Kommer det inlägget så då röstar ni så drar jag vinnarens SENAST på måndag..

Bra Erbjudanden...

LENSWAY
Just nu lockas massor av erbjudande överallt på webben som jag tycker ni ska ta del utav..
Blanda annat tycker jag att Lensway har både snygga och attraktiva bågar, till ett mycket förmånligt pris, 
sen så kan du även beställa linser därifrån för endast 89,50:-/månaden.
Vad tyckern ni om dessa glasögon?
GINZA
Ginza har det mesta vad gäller i filmväg, även böcker, cd-skivor, spel m.m. Det är enkelt och smidigt att beställa i från dem och det är till bra priser. Man har möjlighet att förboka filmer och spel för att få hem "Heta Realeser"... Jag tycker Singstar och Rockband är allt för skoj.. Vad tycker ni?
BOKUS
Här hos Bokus hittar du alla böcker du söker efter till ett lågt pris och kan beställa hem dem smidigt. Jag är väldigt sugen på att läsa Stephanie Meyers böcker, Twilight - böckerna får man väl lov att säga?
Tror denna bok kan vara något att läsa, gillar Katerina Jounch som sex- & samlevnadsrådgivare eller vad man kallar henne för.. Vad tror ni om denna bok? Läs HÄR för att få mer information!
CDON.COM
Jag är rätt filmtokig människa. Cdon.com har det mesta när det gäller film som jag gillar.. Sa en gång till min sambo, aldrig jag ser Star Wars. Men jag blev helt bunden. Sen är jag ju heeelt biltokig och tycker verkligen om "The Fast & Fourios" - filmerna.. Vad tycker ni om dem?
ERBJUDANDE: Nu kan du köpa denna Collection för endast 149:-!
Film2Home
Smidigt sätt att slippa gå ner till Video - butiken för att hyra film eller om dom har stängt å du är filmsugen så är det bara att gå in på Film2Home för att hyra en film. Jag rekommenderar er att se Gran Torino som har fått ett högt betyg av mig. Klicka HÄR för att läsa min rescension..
Det är gratis att bli medlem hos Film2Home & du hyr månadens film GRATIS! 
GRATIS ÄR GOTT!
SwedBank
Det är "min bank" det och jag har alltid varit nöjd med dem. Man kan göra fina "kontokort" där (måste vara skoj att ha ett kontokort som ingen annan har?) och få förmånliga lån, med låga räntor. Samt så är det mycket enkelt och säkert att betala räkningar hos Swedbank med deras säkerhetsdosa.
TailorStore
Hos TailorStore kan du designa dina egna kläder, underkläder, skjortor, pikétröjor med mera.. Inget sätter stopp här förutom din fantasi. Besök TailorStore direkt och sätt igång med att designa ditt plagg!
TidningsKungen
Hemmet Journal, Illustrerad Vetenskap eller Kalle Anka.. Hos TidningsKungen finns tidningar för hela familjen. Enkelt att beställa och smidigt kommer de ner i brevlådan.. nummer efter nummer, utan att behöva missa något, varken till dig själv, din partner eller dina barn. Då är alla glada, så beställ dina tidningar hos TidningsKungen nu.. Psst, det är mycket billigare också..
Svenska Spel
Sveriges största spelsajt är just Svenska Spel, det är en seriös och stor sajt. Här kan du spela alla spel Online, Keno, Måltipset, Stryktipset m.m. Med chans till att vinna flera miljoner kronor..
Vågar du satsa?
GymGrossisten
Det är viktigt för hälsan att röra på sig - men det är lika viktigt att få i sig alla näringsämnen du ska ha i dig. Hos GymGrossisten kan du se till att få hem det du behöver - Omega 3, Proteiner m.m. De har även vunnit; Universal Nutritions Gold Distributor Award!
Däck - Online
Här hos Däck Online kan du spara massor med pengar, däck ÄR DYRT tycker jag.. Men hos Däck Online är det billigt! Jag menar ruskigt billigt. Vem vill lägga ut massor med pengar på däck? Inte jag i alla fall. Jag rekommenderar Michelin däck och hos Däck Online hittar du dem till bra pris..
Linus&Lotta
Superduperfina barnkläder hittar du hos Linus&Lotta, just nu har dom en stooor REA... så jag tycker verkligen du ska klicka dig in på deras länk och beställa hem fina, billiga och moderna kläder till ditt barn, till skolstarten.
Alla barn har rätt till fina och hela kläder som du finner hos Linus&Lotta!
Dammsugarpåsar.nu
Är det bara jag som är trött på att hitta rätt dammsugarpåsar till dammsugaren nu för tiden? Min är inte ens tre år gammal ändå är det supersvårt. Men hos Dammsugarpåsar.nu hittar du påsen till din dammsugare och du får dom till och med hemleverat till ett bra pris. Klicka in på Dammsugarpåsar.nu och nu på en gång!!!
Vad gör du om du står där med påsen full?
RSS 2.0