Pestopizza är så gottigt..

Mums så gott det är med pesto, det är en så bra "krydda" till ugnstekt lax, pastarätter, pizza och mkt mkt mer.. jag har testat en hel del olika märken, men aldrig lagat egen.. Jag tkr faktiskt att den som ÖoB har är godast :O)Du är på dag 266 av 280 (95%), det är med andra ord bara 5% kvar av graviditeten, två veckor till beräknad födsel och imorgon går jag in i vecka 39, kära hjärtanes så fort tiden har gått..

♥ Vecka 38 ♥

Tiden går verkligen fort och jag hoppas att 2 veckor och 5 dagar till bf går lika fort som innan, men bebis kan få komma redan om en vecka om bebis vill hihi :O)

Hur jag mår?
Jag mår faktiskt heeelt okej, jag känner att magen är stor, men ändå känner jag mig inte så klumpig. På dagarna mår jag bra o har inte särskilt ont, mindre än innan graviditeten. Men på nätterna så sover jag inget vidare, värker ÖVERALLT :O/

Senaste tiden...
Har det inte hänt så mkt, kursen "Biologdesign" är slut, jag har börjat gå på föräldrarpeng, väntar på bebis. Igår var jag och bror på ishockey till Jönköping, han håller ju på HV71 och jag SAIK, SAIK spelade bra tkr jag ändå trots att de förlorade i förläning med 1-2.

Beräknad födsel är... 14 november..

Vad tror ni?
Blir det en flicka eller pojke, när kommer bebis? Hur stor, längd o vikt?Lilla bebis, barnvagnen...

Bebisens säng...
Babyskydden, två Acta Graco med bas...
Lite flaskor...Det mesta är färdigt och väskan till BB/förlossningen är också packad, väntar bara på bebis i princip o lite småsaker :O
)
RSS 2.0