I lööööv Second Hand...

LEKSAKER - Det är en dyr historia.. ;) Den från vänster är från en väninna, Martina och den från höger är från Loppisen i Tidan och den gav jag ca 30:- för och den är i nyskick :)
 


Leksaken nedanför är från Second Hand-butiken, Myrorna i Commerce, Skövde, den gav jag 30:- för och den är i brukskick kan man väl säga ;)
 
 
Dockan nedanför är från Loppisen i Tidan, som är öppet mellan 10-15 och på söndagar. Den är naturtrogen storlek, så ska hämta hem kläderna på Binneberg som Jasmine hade som liten ;) Storlek 50/56, skoigt. Gav en tjugolapp för den! :)
 
 
30:- för denna roliga grej nedanför. En kvinnlig röst säger ex, vart är mitt lila öra, vart är den vita ovala symbolen o.s.v. så får barnet peka.
 
 
En krokodil-xylofon, stavningen är jag osäker på ;) Men i alla fall den gav jag också cirka 30:- för...
 
 
Ett litet lok som sätter fart när man trycker ner "avgasröret" på toppen och sen släpper, 10:- för den...
 
 
En "käpp-häst" för 30:-, som i nyskick...
 
 
Fin röd fleece-tröja med vita stjärnor, som borde bli lagom till våren och killiga hängslebyxor, dessa är 15:- styck och i bra begagnat skick, inköpta på Röda Korset, Kupan, på G:a Mariestadsvägen! :)
 
 
En jacka till mig i mycket bra skick, nedanför, ett par små små fläckar på ärmen, längst ner om man inte synar jackan redigt så märker man dem inte. Jackan är från IcePeak och kostar cirka 1199:- ny, men denna gav jag 40:- för på backluckeloppisen utanför Coop Forum i Skara i lördags! :)
 
 
En full "brödkasse" med kjolar, jeans, mjukisbyxor, bodysar, tröjor, leggins m.m. i bra begagnat skick :) Gav väl i genomsnitt 10-15:- styck/plagget! Så nu borde hon ha sin 80-garderob räddad! ;)
 
 
Söta skor till våren? ;) 10:- från Loppisen i Tidan! :) I princip oanvända!!
 
 
Böcker, i blandade titlar, har gett 5:- styck för dem. Böcker är ju ruskigt dyra nya så det gäller att hamstra!! Jag läser annars mycket deckare, Mari Jungstedt är ju en favorit!! ;) ÄNTLIGEN har jag hela Narnia-serien, saknade den första länge. Har dem inbundna med, tja förutom första, men nu har jag alla, men i pocket, men sak samma...
 
 
En dammsugare som jag använder i stället för sopan, dammsugaren är såååå myycket bättre, En Elctrolux ErgoRapido.. Gav 400:- för den och köpte den av en väninna! :)
 
 
Jasmines egna krokar som ska hängas upp i hallen :) 5:-, från Backluckeloppisen på Coop Forums parkering i Skara!!
 
 
Tjusiga muggar i från Gengåvan i Skövde, gav 10:-/styck för dem!
 
 
Jag älskar Pippi Långstrump, den översta köpte jag från Kupan i Skövde, en 10:- för den, den andra minns jag inte vart jag köpte den, men gav inte många kronor för den heller...
 
 
Det var lite i från mina loppis och second hand-fynd och jag tycker det är sååååå skoj, man kan hitta saker som inte funnits på marknade på flera år :) Handla på loppis är så smart, för plånbok och miljö! Är så stolt över mina "fynd" som jag kallar dem. Ett barn blir ju glad oavsett om det är begagnat eller ej. Det är ju ändå nytt för barnet (även den vuxne)... Jag hade ex aldrig gett nästan 1200:- för en jacka, ALDRIG!!! Men tja..
 
Handlar ni på second hand? Loppis? Varför eller varför inte?

En bildserie...

Idag vaknade vår dotter vid sjutiden, så kliva upp och sedan iväg till tvättstugan och tvätta sängkläder... Då vi byter rent i sängen brukar boka tvättstugan och ta större plagg så som handdukar, badlakan m.m. Men vid tiotiden somnade min underbara och finaste dotter på mitt bröst efter att hon kikat lite på "Bolt"....

Vi köpte en overall förra veckan när det var så kallt... men nu är det ju lite varmare igen så hon fick sig den ny jacka också! ♥Sen handlade jag tyg i veckan, för jag skulle sy gardiner i Jasmines rum... Häääääärlig färg tycker jag! :)

Jasmine är förtjust i de flesta maträtter som jag och Daniel lagar.. mindre förtjust i barnmatsburkar, men det är smidigt när man är ute eller kanske åkt bort.. Om någon bjuder hem oss på middag, så inkluderar Jasmine i vår familj nu. Då tycker jag att jag har rätt som mamma till mitt barn att kräva att maten ska vara osaltad... Till största delen i alla får fall.


Vad tycker ni?Färgade håret i veckan också.... Tja jag det blev för färg ser ni väl, hihi...

Ursäkta att bilderna är upp och ner, höger och vänster... men vänd bara på skärmen, dator, telefonen.... eller tja varför inte vrida på havets stället!!! ;)

Nu är det natten fortare än fan...Vill vara pigg & glá när jag träffat björnbärsboan Linda (http://trasdockanlinda.blogg.se)

God natt på er!! ♥

Pusssss & Kram! ♡
RSS 2.0