Det är inte många läsare kvar..

Namngivningen och 30-årsfirandet närmar sig, det är få som anmält sig på Daniels sida av släkten, han är lite deppig pga det, helt förstående.. Även om inte folk kan komma så hoppas jag verkligen att de hör av sig och tackar nej.. Men, men.. sen på min sida kommer några fler...

Något nytt? Jag har börjat med Lyrica, det är en upptrappningsmedicin...

1 tablett på kvällen i tre dagar, sen en tablett morgon och kväll i tre dagar, sen en tablett morgon, middag och kväll i tre dagar och till sist två tabletter på morgonen, en på dagen och en på kvällen i tre dagar, sen två tabletter på morgon och middag och en på kvällen och till sist två tabletter morgon, middag och kväll och då kommer jag upp i en maxdos på 450 mg... Hoppas det fungerar, har haft jätteont så vart tvungen o ta Oxynorm iaf, den har hjälpt bättre sen jag slutade med Norspan-plåstret..

Annars händer inte så mkt, planerar föräldradagar/penning för att de ska räcka så länge som möjligt och sluta i en bra period, sen tänker jag på boende och hoppas att de löser sig, det brukar det göra... Babysim blir det här till våren också m.m.

Hoppas ni har det bra ni få läsare...

Jasmine älskar att prata!!!

Älskar att fotografera & leka med foton...

Photoshopa är ju skoj, men för tillfället har jag inte Photoshop på min dator då programmet är väldigt krävande och min notebook klarar inte av det :O)

Första bilden, längst upp i vänstra hörnet är originalbilden, resten är redigerade...

Vilken tycker du är bäst & varför?Första bilden, längst upp i vänstra hörnet är originalbilden, resten är redigerade...

Vilken tycker du är bäst & varför?Några andra bilder, fyllda med kärlek och glädje...Smärtkliniken i Falköping!

Ja det var ett besök dit i onsdags.. Vet inte riktigt vad jag ska säga.. Vi satt och pratade jag och smärtläkaren, en stund först, sen gick vi in i undersökningsrummet och han kände o klämde. Jag är ju överrörlig i flesta leder o småleder.

Men han hävdade att det inte ska ge smärta, även om man läser om ex HMS - HyperMobilitetsSyndrom, där jag uppfyller väldigt många kriterier så står det att det ger smärta..

Sen hävdade han att mina ryggfel, medfödda felet, öppningen i kotan i ländryggen, diskbråcket i nacken, förslitningsskadan och diskutbuktningarna inte ger smärtan. Men det var ju därför jag från början sökte hjälp och pekade vart jag hade ont, magnetröntgen visade ju sedan att där var ett medfött fel och diskbråck. Så mr bekfräftade ju bara att jag visst har ont där, kunde liksom inte hittat på det..

Så kom han fram till att jag förmodligen har något som liknar Fibromyalgi, men som heter Myofasciellt smärtsyndrom, så han trodde att det inte kommer att visa något nytt på magnetröntgen...Men det får det väl utvisa, ska dit 16/3.

Livet i allmänhet, vad är det värt!?
I slutet av samtalet så bröt jag ihop totalt i tårar, sa att innan jag fick barn så ville jag dö, för då hade jag inget att leva för. Familj/barn betydde allt för mig & ja fick jag inte det skulle jag tagit livet av mig, leva med värk dagligen och utan sin högsta önskan, största längtan? Nu är hon, Jasmine här. Jag älskar henne så högt och starkt. Hon är mitt allt, men ändå vill jag.. jag orkar inte leva så här, jag vill bara ha slut på fysiska lidandet, varför måste jag se döden som den enda utvägen?

Medicineringen:
Så förstod han varför inte mina relativt höga morfindos inte fungerat heller så som de ska, ja pga ovanstående.. och jag ska få testa Lyrica, men NÄR!? Så skulle han skicka papper tillbaks till vårdcentralen om vad vi kommit fram till, då han ville att de skulle skriva ut smärtstillandet i stället..

Synrubbningen:
Och min synrubbning kunde mycket väl bero på "syndromet", det står på sidan ovanför: * TP i m. sternocleidomastoideus och djupa nackmuskler ger synrubbningar, yrsel. Ofta sammankopplat med depression, ångest och/eller sömnrubbning.

Egen tanke: Om jag då inte blir bättre från detta "skov", kommer då synen inte bli bättre eller återgå till sitt normala? För egentligen är ju inte "synen/brytningsfelet" sämre, det är ju en synrubbning på grund av störningen i cns..

Tja, mkt tankar...

Nu ska jag följa med till Skövde en stund och hälsa på min bror och Selma, då Daniel ska på arbetsmarknadsmässa.. Sen blir det en lugn fredag med massa mys... ♥ Äta & dricka gott och se Twilight, ska fixa hem Twilight-boxen idag :O)

Ha en toppenhelg allihop... ♥
RSS 2.0