<3 Vecka 21 <3 Jag är på dag 141 av 280 (50,4%), femte månaden...

Så tiden går fort.. sen rul har jag känt buffar varje dag som övergått till sparkar :O)

Vi har flyttat och är inte fortfarande helt hundra på plats.. men här ser ni att fina magen börjar spänna sig.. hihi.. Ja om någon läser bloggen längre, dvs... ;O)

Well.. tiden går fort den..

Redan vecka 19, helt otroligt.. Känner sedan snart en vecka buffar varje dag och mer tydligt. Har moderkakan i framvägg som kan dämpa buffarna litegrann. Men nu dröjer det nog inte länge tills jag känner första lite starka sparken, det är på gång hihi.. Tror det blir till midsommar, som jag trott länge, men det märks. Det tar den tid det tar..

Trodde inte magen växt så mkt på senaste veckorna men.. well.. hehe... it's chanching shape..Blir ju vackrare o vackrare min bulldeg hihi... (morgonbilder)..

Flyttar på lördag så det är packa som gäller, men har haft lite sammandragningar så ska försöka ta't lugnt och inte stressa..

Massor med kramar till er som fortfarande kikar in - jag läser hos er för att inte missa men orkar inte kommentera just nu.. Förlåt..

Imorgon...

Eller i helgen ska jag hinna mig ta tid att svara på alla kommentarer.. men måste dela med mig av stora och glada nyheten..

LYCKA, bebisen mådde bra, rörde sig fint, sprattlade, snurrade. Händer o fötter på plats, ett fint hjärta med fyra kammare o allt såg perfekt ut. Urinblåsan fylld o h*n var kissnödig hihi.. Njurar, hjärna.. allt är där.. ååååå... underbart.. obeskrivbart.. Det känns så overkligt, fast det nu är verkligare än någonsin..

Daniel, mitt älsklings hjärtegryn kände första sparken idag, spark o spark? Alltså ja, det är ju en spark, men liten en.. lycklig.. <3 Lyckligast i hela världen.. Lyckan är total <3

Är idag i vecka 17+2, men rul visade 17+5, men eftersom vi gjort ivf så ändrar man inte datum. För vi vet ju exakt när jag blev gravid..

RSS 2.0