Mor <3 dotterdag...

Upp halvåtta, iväg på vattengympa, sen frulle på stan med mor <3 Så köpte hon vad jag önskar mig när jag fyller år <3 Fick den i förtid, gör inte så mkt, sen så behövde jag ju inget heller iofs. Sen tandläkaren, trog ut en tand.. höll på att svimma, är så rädd, mamma höll mig i handen, hellre äggplock.. :) Men så nästa vecka ska jag dra ut en till.. så åkte vi en sväng, sen storhandlade vi och har shoppat lite... Mamma o dotterdag... tänk om jag en dag också får en dotter med blont lockigt hår... Kärlek, ja en son med, men.. ler...

Kram på er gummor o gubbar...

Vi hörs säkert imorn, blir våfflor, grädde å sylt snart....

Så bra jasg blir på kort då? NOT!!! Första bilden är jag full på, andra får jag solen i ansiktet och tredje sjuker...  Men jag o mamma på bildena iaf..

Godnatt...

Idag har jag inte gjort så mkt..
Sett färdigt filmen "Så Olika", dammsugit, gått ut en sväng medans R2D2 gjorde sitt, lagat mat, vad det blev kan du se HÄR om du vill?

Imorgon:
Vattengympa, tandläkaren, frukost med mamma, handla litegrann, sen hem och vila ryggen...

Godnatt!!!!

Usch, blä och tvi...

Jag blir så nervös vid bara tanken att ringa till körskolan, prata med dom, sen boka tid som jag senare avbokar...

Jag vet att jag kör bra, helt okej...
Enda två saker jag har svårt för är att backa i gatuhörn och fickparkera, sen att jag kommer aldrig göra det pga vridmomentet för nack och rygg.

Hur som, jag blinkar, stannar vid STOP, stannar när det blir orange, kör när det blir grönt. Jag vet vad kugghjulsprincipen är, jag vet vart höger- och utfartsregeln gäller. Jag respekterar lagar och regler i trafiken. Håller hastighetgränserna. Vet hur jag ska hålla och markera när jag kör i en cirkulationsplats...

Jag vågar inte ringa...

Jag ringde... :)

Glöm inte... DEMIVEGPLUS


RSS 2.0