Jasmine kan greppa :O)

Jasmine kan greppa, vi blev lite paff när vi upptäckte att hon hade fått stenhårt grepp om sin leksak <3 Hon är så duktig vår nutta och det kommer nya "ord" hela tiden som vi inte hört.. häftigt, verkligen magnifikt..

(Numer älskar hon att plaska hej vilt i vattnet också, så det skvätter omkring henne och överallt, hihi.. o så ler hon i massor....)

Besökt Karlsborg..

Är helt slut, ont o ledsen.. bra början på inlägget? Nja, nä... men iaf, så satt jag och grät i soffan för det gjorde så ont i varenda kroppsdel. Känns som om det brinner i lederna. Men vi skulle iaf till Skövde först och handla lite och sen vidare till Karlsborg och hälsa på Jasmines farmor och farfar, på vägen dit somnade jag och hem, där kunde jag knappt hålla ögonen öppen i konversationerna.. Nu är vi hemma och jag tar en kopp the, sen ska jag ha Jasmine på mitt bröst och sova!! Ett par timmar i alla fall..

Såhär mysigt har vi det på kvällarna..Hon är min vackraste Jasmine, det jag och min make skapat, det vackraste vi gjort och vi är såååå enormt stolta och lyckliga..Glad Jasmine :O)Jätteglad liten flicka och "Dagens Outfit"...Sitter stabilt med nacken :O)Min lilla älskade familj...

Dagarna o dess händelser..

Ja, vad har hänt, inte så mkt.. fick starkare medicin utskrivet, plåtsrets starkaste dos och Oxynorm vid behov.. Nu har jag behövt ta några, men det hjälper ju inte och läkaren kunde inte skriva ut starkare medicin innan jag varit på smärtkliniken i Falköping.. Suck!! Jag sa han får skriva att det är "bråttom".. så får vi se! Sen skulle jag få en tid till ortopeden..

Har inte kunnat köra bil pga medicineringen och att jag har mer ont i ben, knän, händer/handleder o ryggen.. MEN jag tänker ändå inte på detta hela dagarna.. När jag ser på Jasmine, när vi myser och gosar, pratar, när hon ler så försvinner som all smärta för stunden och det är underbart!

Har möblerat om lite hemma på vår trånga yta, längtar efter att få bygga ut.. eftersom jag mår dåligt psykiskt så mår jag nu sämre av att det är trångt också, suck. Det blir som en ond cirkel.. Folk som inte mått fysiskt eller psykiskt dåligt, samt haft social fobi har svårt att förstå. Jag begär inte folk ska förstå, men döm då heller inte. Försök förstå, vänner hoppas man försöker iaf..

Igår så åt vi som vanligt tortillas, såg på Smurfarna och myste :O) Idag har vi varit på kalas, min kusin fyllde 30 år igår, grattis Marcus på födelsedagen :O)

RSS 2.0