Jag är på gång...

Detta handlar om ivf, men om mitt framtida körkort, är liksom lite småstolt o tror ändå att jag kan lyckas...

Hur som så var min körskolelärare helt öppen från första stund. Ärlig o sa att jag har dålig självkänsla, jag kör bättre och vet bättre än jag vet/tror. Och att jag ska ta till mig all kred. Så har killen sagt i snart tre år med.. haha.. Iaf..

Körskoleläraren har sagt från då att jag började, cirka en månad sedan (har hunnit med halkkörning o riskutbildning samt fyra lektioner) att jag får kortet innan sommaren om jag vill. Innerst inne betyder det allt verkligen.

Men så hade jag ett uppehåll nu på två veckor iom ivf o så... så jag var ärlig om det, han förstod också, helt underbart. Så förstod han att det är jobbigt o kostsamt, frågade om jag ville ha körkortet innan sommaren iaf? För det är upp till mig, för jag får det om jag vill ha det. På honom låter det så lätt.. är jag verkligen så duktig? Jag vill så gärna tro det, jag vet att han inte ljuger.. Hm.. å en promise var ju att jag o sambon skulle bila upp till Norge isf, för jag har aldrig sett Norges fjordar och späckhuggare o.s.v. allt vad Norge har att erbjuda. Så får jag kortet så håller jag läraren mitt löfte..

Så han sa några lektioner till så är det dags för uppkörning o teori, frågade hur mkt teori jag läst.. så jag ska nu tills nästa dubbellektion nästa vecka plugga 3-4 om dagen MINST!

Till sist avslutade han; Se till att få körkortet nu, om du vill ha det, så lovar jag att bebis kommer att komma... 

Han är så snäll, lugn o go.. gissa åldern? ,-)

Går lite till mellan varven...

Japp.. ivf försök nummer 4 gick inte vägen..

Men sommarens strippen-dagar är inplanerade iaf.. känns bra..

Vi har äntligen hittat utemöbler, men ska hitta dynor o fixa i ordning där ute..

Till helgen ska vi på Ljudia-mässan, så ut å mysa vid Vänern, egentid för oss själva.. efter ett sånt misslyckande (ivf), känner jag att det är skönt att vi ska ta oss tid till varann i helgen, vi hade annat inplanerat först. Han skulle träffa en kompis som inte kunde o jag skulle också på en träff, som blev inställd tyvärr...

Tänkte försöka på oss en grillpremiär med..

Ska snart iväg o köra en lektion, känns besvärligt, har så ont i ryggen, bäckenet o knäna, koppla är inte det mysigaste då, men vill inte avboka juh... suck.. Knäpp - dilemma..

Vad ska ni göra på Valborg?

Trött, tröttare och tröttast...

Hur tusan kan man vara så trött? =P

Imorgon ska jag upp tidigare än jag klivit upp i några dagar nu. Ska nämligen till sjukgymnasten klockan 9,00. Hoppas att få en omgång vattengympa till.. men tror nog inte så på det.. Men hoppas kan man ju alltid.

Idag har jag inte gjort så mkt, vaknade tidigt, såg på Wallander - Arvet, den var SUPERBRA och kärlek där mellan två unga polisaspiranter, men det visst vi väl sedan tidigare?

Kärlek?
Mulder & Scully (X-files)
Dr. Brennan & Agent Booth

Vilka fler har vi?

Tkr Temperance är så fint namn tkr inte ni?

Hm, så mkt vettigt jag skrev nu? Not...

BokTips!
Nu ska jag orka läsa ett par kapitel eller tre ur boken BabySug, författare Moriarty Sinéad.
Boken handlar om ett par som ska försöka få barn, månad efter månad. Massor med knep, stå på huvudet, ägglossningstester, äta rätt, motionera o.s.v. Men det vill sig inte riktigt..
Läs, den är rätt skoj, till första hälften iaf, som jag läst... även om jag hade lite svårt för författarens skrivar-sätt från början...

RSS 2.0