Dagens Outfit - Min och Älsklingens!

Min Dagens Outfit!


Älsklingens outfit.. obs jag gav honom rekommendationerna.. hihi..


/Katja

Ojdå.. STOOOOOR Rottweiler..

Jahapp, försov mig idag, vaknade 11,30, sov sjukt bra, beror nog på joggrundan och att jag tränar regelbundet nu.. 
Det mår min kropp bra utav. Skulle ha cyklat till mamma, men vaknade med värsta munsårs - värken, vill inte cykla i blåsten, vinden då.. eller i solen.. Så då skulle jag ta bussen, men alla klockor går la fel i huset, missade den.. Såg den, vinkade.. men idiot - chaufförn tittade väl inte.. i backspegel, jag sprang.. några meter liksom missade jag med kan man säga.. 

Så då skjutsade älsklingen iväg mig till Skövde, där jag åkte med min bror till Binneberg, där mamma och hennes sambo bor.. Innan dess var vi på Coop, skulle köpa morsdag tårta, dom hade bara Frödinge frysta tårtor, men så fick det bli.. sen mammas "morsdagpresenter" bidde foppatofflor med blommor på.. så kort och ett nattlinne där det stod "Världens Bästa Mamma" på...

Borta i Binneberg spelade vi en poker som jag vann, en chicago som mamma vann och en gurka som.. brorsan tror jag vann och en gurka som.. någon annan vann.. Mor bjöd på räkmackor med.. mumma..


 

Ja sen så när vi satte ute och spelade kort så kom en STOOOOOOOOOOOR Rottweiler och kutar emot oss, den var lös.. alla får hysterik.. jag är sjukt lugn, alla bara spriiiiing.. Men jag springer då.. fan tänkte jag.. lös hund borde inte vara farlig.. Så iaf inne i stugan så låser mamma och alla skriker och gapar.. Jag säger.. vi öppnar dörren och säger sitt.. :) Haha.. men.. ja i fall den lyssnar borde den vara snäll! Logiskt? Nja.. kanske inte! Men hursom, den sätter sig. Sen kommer älsklingen, med bilen, från Karlsborg då. Och jag ringer och säger det finns en lös hund ute, så öppna fönstret bara och kliv ut om den är snäll bara.. Och han säger han kan hantera den om den är aggressiv. Men bjässen visar sig vara en riktig snäll hund som sedan visade sig rymt från "gropen".. Så kom husse och hämtade vovven sen..Här i trädet hamnade mamma och Mattis katt Nilsson efter att ha blivit i väg jagad av Vovven.. som var 3,5 år och gillade katter tydligen.. hihi.. men ville väl bara busa.. haha.. Ja, hur som så.. förstod vi inte vars Nisse tog vägen.. men..


/Katja

FotoSession - Blandade Bilder!!!

Passade på att fota mycket idag.. lite blommor och annat.. som jag tycker var fint.. sen var vi iväg till Vrisulven som ligger utanför Timmersdala, så där tog jag lite kort med.. 
/Katja
RSS 2.0