Tycker att det börjar bli...

... lite trångbott här, men om jag jämför detta med vår stuga i Binneberg så är det ju möe större. Men saknar utrymmet och vill ha ett datorrum, för att ha en stationär dator i vardagsrummet tycker jag är fult och avskyr kablar. Så vi har den i sovrummet, Daniel brukar ju spela en del datorspel på kvällarna/nätterna, dock stör det ju inte mig. Men ändå hans bord tar en del plats. Men det är väl bara att söka större! ;)
 
Idag är jag arbetssökande, på torsdag så ska jag till Humanus och se över mitt arbetsutbud, heltid/deltid, börjar på 50%. I augusti är det dags för Jasmine att börja i förskolan, det kommer säkert gå bra! Hon gillar nya människor och är inte särskilt blyg. Men pga vissa incidenter, upprepat puttande och slag så har hon blivit reserverad mot andra barn. Det brukar gå över ganska fort! Men det känns verkligen jobbigt att behöva lämna henne borta en halv dag. Kommer längta ihjäl mig efter henne! Mammas älskade nutta! ♥
 
Idag var vi och hälsade på hos Jasmine's fjärde kusin Rut, det var mycket trevligt! :) ♥ Jasmine har två äldre och två yngre kusiner! ♥ Min brors barn Selma (3 år i maj) och hennes lillebror Lukas (född oktober 2012) och Daniels systers barn Hilda (2 år i maj) och Rut (född januari 2013).
 
Nu har vi också anmält oss till sista babysimmet, steg 3/4, det ska bli skoj.
 
Nu är det dags att krama kudden.

Sov så gott kära vänner.
 
Puss & Kram! ♥
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mammas önskelista är...

Detta är min önskelista till Jasmine! :)
 
Kika in på Lindex själva vettja!!
 
 
Puss & Kram på er kära läsare!

Vardagarna och dagarna...

De flyger bara iväg...
 
 
Mormormys och fruktstund! :) ♥
 
 
Morfarmys! ♥ (Vi har valt att Jasmine ska få kalla Matti för morfar, för Matti är som en morfar. Han tar väl hand om henne och är väldigt mån om vår vackra tös! Hon avgudar honom och älskar att leka med morfar. Men när Jasmine blir äldre och förstår bättre, så ska vi ju berätta att min pappa, hennes morfar är i himlen)

       Det blir omeletter till frukost här för det mesta eller så LCHF-bröd.
         Det blev hemmagjorda kåldolmar här också en dag, mums! Med gräddsås till och potatis till de som ville ha, tja Jasmine och Daniel.
Några "ego"-bilder på mig!!!
        Mammas lilla datorhacker, Jasmine! Min underbara dotter! ♥
 

Det var lite bilder också! :)

Puss & Kram!!
 
 
 
RSS 2.0