Kotlett med ben och svampsås, med delikatesspotatis.

Ostronskivling, Shitake, Skogschampinjoner, Portabello och Champinjoner... det är de olika sorters svampar som jag hade i såsen.
 
Och jag som inte gillar svamp som ni kanske minns från tidigare inläggen. Med nymalen havssalt och svartpeppar förhöjer smakerna till sjunde himlen.
 
Har ni tips på svamprätter och svampsåser?
 
 
Svamp är också en fröjd för ögat att titta på tycker jag eller vad tycker ni? Jag har aldrig vart ute i skogen och plockat svamp. 
 
Har ni tips på när man ska plocka svamp till hösten?
 
Vilka svampar är lätta att upptäcka och inte missta med exempelvis giftiga svampar? Finns det en bra bok eller app för detta? Jag känner spontant att jag skulle vilja plocka olika svampsorter och sedan torka dem också. Har ni torkat svamp?
 
 
Puttrar här i 40%-ig grädde...
 
 
 
 
 
 
Jag glömmer faktiskt ofta använda lök i maten, egentligen för att jag inte tycker om lök, inte stora bitar eller för hårda eller för sladdriga. MEN jag tycker att lök ger en god smak i maten, om den är finhackad.
 
Ny vecka, nu möjligheter eller vad säger ni?
 
Vår bil havererade ju igår så jag känner mig ta mig fan inte optimistisk.
 
Kram, Tarja.