Imorgon...

Ska jag börja med hormonsprutorna igen.. jihi... så skoj, skoj o skoj, men förväntansfullt..

Gonal F

Nu
112,5IE     150,0IE
112,5IE     150,0IE
75,0IE      112,5IE
75,0IE      112,5IE
75,0IE      112,5IE

Ja, ni som följde mig förra året, så får jag "bara" ut två äggblåsor, två ägg blev befruktade, en till frysen och den klarade upptiningen. Men nu hoppas vi på att det ska bli fler ägg, tio i alla fall så man kan få fem till frysen..

Nedregleringen
Hormonbehandlingen är inte jätteskoj, har inte varit så jobbigt med nedregleringen, bara värmevallningar. Lite panik när man svettas som en gris i kroppen och inte kan göra något åt det, annars är jag en frusen människa.. hihi.. sen huvudvärken som känts som att hjärnan ska tränga sig ut genom kraniet, annars har det varit lugnt..

Gonal F är en spruta, som man tar som en insulingspruta... känns inget... inget att gnälla över..Äggplock blir cirka 8-14 dagar efter sprutstart...

SAAB!

Yes, yes, yes... =D Spyker fick köpa Saab.. Nya namnet blir Saab Spyker Automobiles.. me likes <3
Det blev bekräftat av dem båda idag runt 17-tiden...
Kycklingsallad...

... får älsklingen med till matlåda imorgon då han inte har möjlighet att värma någon mat, för köket stänger tidigare på jobbet.. Men kreativt att göra en sallad på vintern :) Min idé btw.. hihi..

(Isbergssallad, stekt kyckling i bitar, pastaskruvar av fullkorn, majs, gurka, paprika och ost, hade ingen feta så fick bli riven, sen lök o tomat vid sidan om)

RSS 2.0