MAGSJUKA FOR THE FIRST TIME IN MY LIFE!!

MAGSJUKA FOR THE FIRST TIME IN MY LIFE!!

Råkade ut för magsjukan i torsdag, ja första gången i mitt liv och det har varit en mardröm när man inte kan spy efter jag gjorde gbp operationen. Har haft så ont i hela kroppen. Särskilt ryggen, hela jävla ryggen. Båda korsryggen och bröstryggen, i bröstryggen är ändå smärtan mest obehaglig. Värsta värken, även i ljumskarna, benen och nacken.

Men nu mår jag bara smått illa och har inte ulkat mer.. har varit till och med på en promenad idag och tagit lite kort =)

Först innan jag ens hinner ut, medan älsklingen tar på sig, hinner jag med några ego-kort.. hihi...

Så går vi in på Candela och kikar litegrann, då får älsklingen hålla stavarna medans jag tar på mig några vantar och passar på å fota, snyggingen.

Det är en underbar dag, solsken och en älslingsförlovad Hunny Bunny. Jag mår så bra. Jag är så lycklig. Jag älskar dig så jättemassa mycket, du är mitt allt, mitt liv. Puss!!

Vi går längs Tidanån.

Å så ber jag Bunny om ifall han kan ta ett kort på mig.. hihi..

Detta blev älsklingens bästa "boj" kort, tycker jag..

Så vandrade vi förbi ankdammen, just för att få några bilder på de söta varelserna.

Å så är detta min mobiltelefon...

Å när jag kom hem var jag hungrig så fixade räkröra.. dock så mådde jag illa när jag åt.. suck..

Iaf.. så ikväll då? Då ska vi äta kycklingtacos, hur mycket jag lär få i mig då? Brorsan kommer hit, han ska sova över här! Vi ska se filmen "Låt den rätte komma in".. hoppas den är bra. Älskar svenska filmer, sen så vill jag se "Män som hatar kvinnor" på bio. Annars så ska jag ta det lugnt och dricka massa loka med Smultronsmak. Mums, jag är ju Daniels älsklingsförlovade Smultronduva, därför jag kanske gillar den smaken bäst.. hihi..

Ha en underbar fortsättning på helgen.

/Katja.

 

Fyra Av Varje!

Fyra tv program jag brukar se: (brukar inte se regelbundet)
Halvåtta hos mig, Lyxfällan, Design Simon & Thomas och Arga Snickaren.

Fyra saker jag gjorde i går:
Hjälpte pappa, myste med pojkvännen, åt pizza och hängde upp nya gardiner.

Fyra saker jag längtar till: 
Våren, att få barn, köpa hus och få körkort.

Fyra saker som står på min önskelista:
Körkort, en Nikon d60, några miljoner och att bli av med all fysisk smärta.

Fyra saker jag avskyr: 
Kliva upp tidigt, hänsynslösa människor, att ha ont och se nära och kära må dåligt/vara dåliga.

Fyra saker jag tycker om att göra:

Arbeta, umgås med vänner, sitta vid datorn och tillbringa mycket tid med sambon.

Fyra saker jag åt i går:
Smörgås (med renost), havregrynsgröt, pizza och hasselnötskex.

Fyra personer jag skickar den här listan vidare till:

Linda, Marielle, Nea och Susanne.

/Katja.

Hemtjänsten!!!! *arg*

Hej!

Idag ringde hemtjänsten som har hand om pappa.. och behövde VÅR hjälp.. iaf..

Precis hemma och smått jävla irriterad, hemtjänstjävlar. Pappa har inte skött magen på en vecka, fick laxermedel. Han sover i soffan, dom har inte lagt alls några skydd där, ifall om att det händer något. Så hela soffan har han bajsat ner. Så då tog dom bort soffdynorna och la dit soffdynor från fotöljer, så hela jävla soffgruppen får slängas.

Sen ska dom tvätta kläderna, pappa har tvättmaskin. Jag säger rätt ut idioterna slänger in allt i tvättmaskinen utan att skölja bajset. Hela tvättmaskin stinker och det allt bajs har gått runt runt och runt på alla kläder.. Så jag, bror, mamma och hennes sambo, har fått bära soffor, stängt in i ett rum tills imorgon, öppnat fönstret. Tvättat massa maskiner i källaren, sköljt, moppat golvet, bajs överallt. Tycker det är värdelöst av dem rent ut sagt. Nu lider ryggen, men pappa är nyduschad, fräsch i lägenheten.. han är fin.. Jag älskar honom så och gråter när dom behandlat honom så illa. Och dom bara skojar bort det. Ett misstag till och jag säger till dem på skarpen..Blir ledsen när han.. älskade pappa..

Usch, jag har jävla ont i hela ryggen, har något konstigt tryck i bakhuvudet.. och på huvudet båda, sidorna. På just två punkter.. Känns som om huvudet ska explodera. Inte huvudvärk, men ett tryck och illamåenade..

TILLÄGG:
Glömde skriva en sak. Som jag tidigare sagt så har pappa tredje gradens cancer i ryggen, som har spridit sig. Jag och sambon pratade om detta igår. Då säger han. Eftersom din pappa efter ha opererat bort cancersvulsten inte kan känna när han ska göra "det" (nummer 2). Så är det ännu mer idiotiskt att varken skydda möbler eller gå dit och se om det har kommit något. Hemtjänsten sa: Oftast brukar inte magen komma igång först än på morgonen. Min sambo säger. Det är nog för att oftast kan människor hålla sig, men pappa kan ju inte det längre, så det kommer ju bara, han känner ju inget. Har ingen känsel eller "stopp".. Blir bara mer irriterad.. 

Förlåt inlägget.. var tvungen att avreagera mig..
/Katja.

RSS 2.0