♥ Vecka 17 ♥ Jag är på dag 113 av 280 (40,4%).

Tiden går faktiskt väldigt fort.. dagarna med.. Trots att jag inte är på praktik eller dylikt just nu.. Men nästa vecka ska jag prata med arbetsförmedlingen om att börja en kurs. Samt att jag ska på rutinultaljud..
Dagarna består annars lite av att packa, packa o packa.. eller minus packa och packa typ hihi.. Ingen stress eller panik, det varken bra för mig eller fostret..

Idag så har jag varit hos läkaren, det gick bra. Hon är verkligen förstående, hon har förstått mer om mig än jag om mig själv.. Det var hon som fick mig att inse hur situationen egentligen är. Nu skulle hon skriva läkarutlåtande så att jag kan ansöka om aktivitetsersättning på halvtid och arbeta på halvtid när jag varit hemma med vårt barn. Tänkte sommarjobba nästa år :O) Iaf så var läkaren så glad för min skull för graviditeten o tog på magen o log.. Hon är så bäst.. Hon skulle skriva remiss till sjukgymnasten igen för jag är gravid så jag får träna, förhoppnings vattengympa, träna fogar o rygg.. Jippieeeeeeeeeee......... :O)

Sen efter läkaren var vi hos Selma som fyllde ett år.. :O) Söööötaste är hon i hela världen.. lilla flickan.. Grattis i massor.. Ska tigga mamma Mikkan om massa kort sen :O)

Nu slappar jag framför tv'n i soffan, det var lääänge sen.. ikväll är Daniels sista dag i veckan.. Sweet, me loves.. i veckan ska vi till stugan, ta med massa lådor i min Sossecontainer, sen städa o dona litegrann.. :O) Ska av Mikkans snälla far få låna släpvagn med.. TACK :O)

Massor med kramar till er alla och jag brukar läsa era bloggar då o då, men brukar inte kommentera när jag inte är inloggad i min blogg...