♥ Vecka 17 ♥ Jag är på dag 113 av 280 (40,4%).

Tiden går faktiskt väldigt fort.. dagarna med.. Trots att jag inte är på praktik eller dylikt just nu.. Men nästa vecka ska jag prata med arbetsförmedlingen om att börja en kurs. Samt att jag ska på rutinultaljud..
Dagarna består annars lite av att packa, packa o packa.. eller minus packa och packa typ hihi.. Ingen stress eller panik, det varken bra för mig eller fostret..

Idag så har jag varit hos läkaren, det gick bra. Hon är verkligen förstående, hon har förstått mer om mig än jag om mig själv.. Det var hon som fick mig att inse hur situationen egentligen är. Nu skulle hon skriva läkarutlåtande så att jag kan ansöka om aktivitetsersättning på halvtid och arbeta på halvtid när jag varit hemma med vårt barn. Tänkte sommarjobba nästa år :O) Iaf så var läkaren så glad för min skull för graviditeten o tog på magen o log.. Hon är så bäst.. Hon skulle skriva remiss till sjukgymnasten igen för jag är gravid så jag får träna, förhoppnings vattengympa, träna fogar o rygg.. Jippieeeeeeeeeee......... :O)

Sen efter läkaren var vi hos Selma som fyllde ett år.. :O) Söööötaste är hon i hela världen.. lilla flickan.. Grattis i massor.. Ska tigga mamma Mikkan om massa kort sen :O)

Nu slappar jag framför tv'n i soffan, det var lääänge sen.. ikväll är Daniels sista dag i veckan.. Sweet, me loves.. i veckan ska vi till stugan, ta med massa lådor i min Sossecontainer, sen städa o dona litegrann.. :O) Ska av Mikkans snälla far få låna släpvagn med.. TACK :O)

Massor med kramar till er alla och jag brukar läsa era bloggar då o då, men brukar inte kommentera när jag inte är inloggad i min blogg...

♥ Vecka 16 ♥ Du är på dag 107 av 280 (38,2%).

Så snabbt tiden har gått, snart 40% och strax efter rul så har jag gått halva tiden, då säger jag stopp, inte så bråttom hehe...

Vi ska ju hinna med massa saker, vi ska ju flytta nu i juni också, fixa lite smått på nya stället, städning och röjning.. kära hjärtanes, sen inreda. Köpa bebisprylarna, spjälsäng och barnmatsstol har jag redan på gång, bara allt ser bra ut på rul :O)

Ingen idé att stressa, det kommer hinnas..

Ingen som vill köpa eller byta till sig en dator?

Blocket-annonsen hittar du HÄR...

Intel Core 2duo e6300 1,86 ghz
Geforce 8800GTS (Nvidia)
Ocz minneskort 2 gb gold xtc
Fläktkontroll (Zalman)
Hårddisk: 500 gb

Samsung Syncmaster 2232 BW, tangentbord, mus och 2,1 ljud (Trust)..

Säljes för 4000:- eller bytes eventuellt mot en fungerande bärbar dator (laptop) eller moped.

Öland och Emmaboda...

Vi bestämde oss i torsdags kväll för att åka till Emmaboda då dom hade lovat toppenväder och det var årets första "En dag på Strippen", samt att jag aldrig varit i Emmaboda! Då frågade mitt älskade hjärtegryn om jag ville åka till Öland också.. Så sött.. jaaaa.. jag har aldrig varit där heller, så vi tog och åkte runt södra delen av Öland. Så hoppas jag vi åker dit en längre stund till sommaren..

Det var som sagt toppenväder...

Bjuder på lite bilder..

Först ut är Tobias Johansson i den uuuuuunderbara Volvon, på första repan ut körde han 8,30 sek, jag filmade inte.. faaaasiken... trodde inte han skulle ge gärnet ut.. Orolig att han inte skulle komma ut igen och nöja sig med 8,30. Men en repa till, då slog han av på slutet, så över tian. Sen ut igen 8,24 sek och på film.. YES!!!!!! Älskar den bilen TOTALT.... Skulle vara skoja att åka med ;O)Några bilder från Öland..Kvällningen där vi stannade för att sova, dagen innan "En dag på Strippen" strax utanför Emmaboda...Morgonen när vi vaknade...Så till självaste höjdpunkten..Vår helg i mestadels bilder...

RSS 2.0