Då var det förhoppningsvis....

... sista gången på länge vi var nere i Göteborg, Sahlgrenska.. säkerligen sista gången på Sahlgrenska.. Men.. ja, förhoppningsvis slipper vi ivf, på lääänge :O) Något år eller två.. tills om vi vill ha ett syskon, förstås.. Men det får vi ta då..

Ultraljudet visade att "bebisen" var 9,5 mm, perfekt.. 94% att det går vägen.. i och med att vi gjort ultraljud nu i vecka 8 så har vi passerat missfallsrisken som annars föreligger som störst mellan 9-12...Puh så skönt det känns..

  • Ska ringa till gyn och boka in ett ultraljud till vecka 11-12 något sådär.
  • På tisdag, den 5/4 ska jag till mvc, som jag har längtat! På självaste födelsedagen min också!
Ha en toppendag allihop...

Tjoho... idag är det ny vecka..

Måndag och älsklingen ska jobba natt idag, första gången, sen kommer han jobba natt hela veckan och sen blir det helgnätter och vi får hoppas det fungerar.. Han är ju egentligen nattuggla så.. Hoppas hihi!!

Idag går jag in i vecka 8... vad mysigt.. :O) Och imorgon ska vi få se Pärlan i magen igen... sen är det väl rul runt vecka 18, så vecka 13 vill jag boka in ett vul/ul till :O) I halvtid kan det vara skönt att se "bebisen"...

Fredag-Lördag, så åkte vi (jag och älsklingen) till Petri med familj efter jobbet. Vi åt tacos, sen mumsade vi Loka och Vindruvor.. så såg vi "Trassel" och "Paranormal 2", ingen ville se klart den sistnämnda, tråkmånsar ;O) På morgonen blev det frulle och så åkte vi till ÖoB handlade litegrann.. sen skulle jag och Daniel möta upp Petri m.fam hos mormor o morfar, men dom var lite sega så dom kom inte.. ;O)

Btw, innan mormor fick jag akut hunger/illamående o behövde fyra nuggets o currysås hihi... sen åkte vi runt litegrann, förbi Axvall o tranor m.m. innan vi for hemåt och mot Falköping och handlade! :O)

Igår kom Linda och hennes fina barn och hälsade på, vi såg på "Draktämjaren" igen och fikade :O)

Ni får ha en toppenvecka, imorgon ska vi på (vaginalt) ultraljud :O)

Smått dramatiskt...

I torsdags kom lite.. små rosa flytning, på fredag lite klumpar/strimmor.. :O) Äsch, jag är ärlig o icke äckelmagad så.. :O) Hursom, så orolig ringde jag till gyn o ville prompt har vul o fick komma in snabbt.. Ringde 13,15 och 14 fick jag tid, dock tar det längre tid att köra. 40 minuter körtid, sen skulle jag hinna äta, mådde illa. Duscha med.. Men, 14,15 var jag inne. Då hann jag snabbtanka och växla till småmynt. Tkr inte det ska parkeringen ska kosta på ett sjukhus...

Hursom, så undersökning, med instrument, magen, fingrar här o där.. så kändes allt bra och såg bra ut.. Sen vul.. puh, glömde andas på flera minuter kändes det som... Han titta o titta, blev oroligare.. så får jag se lilla "bebisen" vår.. Åh, o hjärtat fladdrade fint (hjärtaktivitet). 90% att det går vägen, 100% kan man aldrig vara först än man har bebisen i famnen.. så.. bra odds :O) Läkaren var osäker på om det var två, men en iaf :O) Och en är allt.. två är en bonus.. Blödningen var dock helt normal, små kärl som bara spruckit!!

Får se om jag måste till Sahlgrenska, Göteborg på vul på tisdag iaf.. Älsklingen vill ju se miraklet live med, vilket jag kan förstå, men två vul på fyra dagar, är det bra tro?

Beräknad födsel 11.11.13 - farsdag :O)

RSS 2.0