Det är inte många läsare kvar..

Namngivningen och 30-årsfirandet närmar sig, det är få som anmält sig på Daniels sida av släkten, han är lite deppig pga det, helt förstående.. Även om inte folk kan komma så hoppas jag verkligen att de hör av sig och tackar nej.. Men, men.. sen på min sida kommer några fler...

Något nytt? Jag har börjat med Lyrica, det är en upptrappningsmedicin...

1 tablett på kvällen i tre dagar, sen en tablett morgon och kväll i tre dagar, sen en tablett morgon, middag och kväll i tre dagar och till sist två tabletter på morgonen, en på dagen och en på kvällen i tre dagar, sen två tabletter på morgon och middag och en på kvällen och till sist två tabletter morgon, middag och kväll och då kommer jag upp i en maxdos på 450 mg... Hoppas det fungerar, har haft jätteont så vart tvungen o ta Oxynorm iaf, den har hjälpt bättre sen jag slutade med Norspan-plåstret..

Annars händer inte så mkt, planerar föräldradagar/penning för att de ska räcka så länge som möjligt och sluta i en bra period, sen tänker jag på boende och hoppas att de löser sig, det brukar det göra... Babysim blir det här till våren också m.m.

Hoppas ni har det bra ni få läsare...

Jasmine älskar att prata!!!