Mums...
Het o god vegetarisk lasagne.. :o)
Färsås:
Cirka 300 gram soja-färs och 1 Dolmio pastasås-extra stark
1) Häll i Dolmio-såsen i en liten kastrull och tillsätt sojafärsen, låt småputtra i cirka en kvart...
2) Tillsätt kryddor, salt, peppar, chilipeppar, cayenne, het paprikapulver, oregano.. allt efter egen smak
Vitsås/Bechamelsås/Ostsås:
(Smör, mjöl och mjölk)
1) Smält smör, cirka 25-30 gram
2) I med 2-3 msk mjöl
3) Så i med mjölken, häll i efter vilken konsistens du vill ha
4) Låt såsen få ett uppkok
5) Tillsätt salt och vitpeppar
Och ost om du vill ha...
Gör såhär:
1) Lägg vitsås i botten
2) Pastaplattor
3) Färsås & vitsås
4) Pastaplattor
5) Färsås & vitsås
6) Pastaplattor
7) Färsås, ost och vitsås
8) På med lite riven ost
8) In i nedredelen av ugnen på 225 grader i cirka 30-40 minuter
Serveras gärna med sallad till...
Färsås:
Cirka 300 gram soja-färs och 1 Dolmio pastasås-extra stark
1) Häll i Dolmio-såsen i en liten kastrull och tillsätt sojafärsen, låt småputtra i cirka en kvart...
2) Tillsätt kryddor, salt, peppar, chilipeppar, cayenne, het paprikapulver, oregano.. allt efter egen smak
Vitsås/Bechamelsås/Ostsås:
(Smör, mjöl och mjölk)
1) Smält smör, cirka 25-30 gram
2) I med 2-3 msk mjöl
3) Så i med mjölken, häll i efter vilken konsistens du vill ha
4) Låt såsen få ett uppkok
5) Tillsätt salt och vitpeppar
Och ost om du vill ha...
Gör såhär:
1) Lägg vitsås i botten
2) Pastaplattor
3) Färsås & vitsås
4) Pastaplattor
5) Färsås & vitsås
6) Pastaplattor
7) Färsås, ost och vitsås
8) På med lite riven ost
8) In i nedredelen av ugnen på 225 grader i cirka 30-40 minuter
Serveras gärna med sallad till...
skriven
satan så gott det där såg ut! men vegetarisk? smakar det lika gott som vanlig?