Dagens middag - KRÄMIG SVAMPPASTA! (toppat med läckerheter)
Vad åt ni till middag? Såhär på en liten lördag, lillördag och ändå mitt i veckan? Vi äter ofta en hel del rester, från kyl och frys när vi är barnlediga eller så lagar vi enklare maträtter som inte tar så lång tid. I alla fall på veckodagarna, men på helgerna kan vi eller jag åtminstone vilja lägga ner lite tid och energi på att laga någon god maträtt.

Så gottigt att vända ner pastan i "den krämiga pastasåsen", har bara fräst på 350 gram champinjoner, med salt och nymalen svartpeppar, sen tre deciliter laktosfri 40% grädde och mixat den.

Toppat med finriven ost, bara litegrann så svampen får tala sitt eget språk, osten får inte ta över. Har även toppat med smörstekta champinjoner och baconströssel.

Broccolig gifter väl dig till den mesta maten, men särskilt till pastarätter tycker jag. Vad tycker du om broccoli?

Jag fick elektrisk salt och pepparkvarn av den stora älsklingen i julklapp. Det var väldigt uppskattat kan jag lova. Jag totalt älskar nymalen svartpeppar på de flesta maträtter faktiskt och den doften som infinner sig när man maler den svarta pepparen. Mmmmm... mmmm... mmm...

Alldeles gyllene är svampen som fått gå färdigt i lite smör, salt och nymalen svartpeppar.

Bacon är väl det enda som jag egentligen alltid klarar av, allt som oftast åtminstone. Ibland mår jag illa för att jag tycker att gris/fläsk smakar och luktar så illa. Då får jag totalt avsmak. Annars så är jag egentligen inte en svampmänniska men det kanske är något man lär sig med tiden.
Denna maträtt blev i alla fall supergod.
Jag reserverar er för eventuellt stav- eller ordfel. Nu är jag så trött så jag ska borsta tänderna och sova.
Kram, Tarja.