Min Väg Från 149,7 kilo till 62 kg!

På bilden är det jag sommaren 2005.

 

Gbp-Op!

 

Ja, vad ligger till grund för denna kraftiga ökning av fetma världen över? Vad borde vi göra åt det? För att vi ska bli hälsosammare? Jag tror det ligger i att äta mindre mat och mindre portioner, nyttigare, cirka fem gånger om dagen och regelbundet, samt försöka motionera.

Jag själv gjorde en gbp-operation 24/9 2005, då jag nådde min maxvikt på enorma 149,7 kilo. Ansåg det som en absolut sista utväg. Jag har för mig också att en gbp-operation (viktminskningsoperation/gastric bypass) kostar samhället mindre än vad det gör om en person lider av fetma och eventuella följdsjukdomar som diabetes, som behöver vård under en längre tid.

Måste också tillägga att jag idag väger cirka 60-62 kilo och har legat stabilt länge nu och är också övertygad om att jag aldrig kommer att bli fet igen ;)

Fråga om det är något.. angående Gastric-Bypass operationerna, men tänk på att det är 3,5 år sedan jag gjorde min operation.

Idag ser jag ut så här:

 

Gbp-Op!
/Katja!
1 Jessica:

skriven

HERREGUD! Ser inte ut som samma människa,du är jättefin! Bra jobbat tjejen:-)!

KRAM!

2 linda:

skriven

oj vilken skillnad!

Jävligt bra gjort!

3 Maria:

skriven

Wooooow säger jag bara! applåderar

4 Ullis:

skriven

Ursäkta att jag frågar. Men det är så stor skillnad i formatet på dig. Hur blev det med din hud sen? Är du så ung att den töjde tillbaka sig? El har du måstat op bort ev överflöd?

5 Mandy:

skriven

Oj vilken enorm skillnad..fin:)

Gillar din blogg!

6 Ullis:

skriven

Bara om du vill det själv. Lägga ut foton alltså. Men det är klart det vore intressant! Fast jag förstår av ditt svar att allt inte har återgått till ursprunget så att säga... Tycker hur som helst att du gjort en enastående prestation. Hoppas det håller i sig! Vet av 2 i periferin som gjort någon form av magsäcks-op o gick ner jättemycket, men har nu nästan återgått till den forna övervikten igen.

7 AnnaCarin:

skriven

Kul att kolla din blogg! Keep up the good work! Kramar!!!

8 celebri:

skriven

Gud vilken skillnad grattis du är verkligen en kämpe

9 Ulla:

skriven

Wow vilken skillnad, kan inte tro att det är samma människa. Verkligen strongt gjort.

Fin blogg du har.

Ulla

10 Diana:

skriven

Kollar på dessa bilder igen, helt fantastiskt.

Man kan inte tro att de är sant...

Jag blir så peppad, men jag går stadigt neråt.

Ha de gott!!

Kommentera här: